به استحضار می‌رساند بنابر استقبال شرکت‌کنندگان از عناوین پیشنهادی کارگاه‌های آموزشی؛ دوره‌های ذیل طبق جدول زمانی ارائه شده همزمان با برگزاری سومین همایش علوم و صنایع غذایی برگزار خواهد شد؛ ( قابل ذکر است سایر کارگاه‌ها به دلیل عدم تکمیل ظرفیت تشکیل نخواهد شد). ثبت‌نام‌کنندگان کارگاه‌های (۱) ، (۲) و (۳)  تا تاریخ ۱۱ / ۰۶ / ۱۳۹۴ مهلت دارند تا هزینه مربوط به هر کارگاه را از طریق حساب کاربری خود و لینک پرداخت‌های کارگاه‌ها، واریز نمایند. بدیهی است عدم پرداخت هزینه، ثبت‌نام اولیه را ملغی نموده و در صورت عدم رسیدن به حد نصاب، کارگاه مذکور تشکیل نخواهد شد.
قابل ذکر است این هزینه برای دانشجویان ۲۵ درصد تخفیف خواهد داشت.

عناوین کارگاه‌های آموزشی

کارگاه‌هایی که همزمان با برگزاری همایش ارائه خواهد شد، به شرح زیر می‌باشد.


عنوان کارگاه نام استاد سمت ساعت تئوری ساعت عملی هزینه (تومان)
تولید و فرمولاسیون بستنی Dr Etore De La Torre مدیر طراحی فرمولاسیون بستنی شرکت LBG Italy ۴ ساعت ندارد ۱۰۰٫۰۰۰
کاربرد کروماتوگرافی در صنایع غذایی دکتر جواد کرامت  هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان ۴ ساعت  ۴ ساعت ۸۰٫۰۰۰
 شیرین‌کننده‌های جایگزین شکر دکتر هاجر شکرچی‌زاده  هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان ۲ساعت - ۳۰٫۰۰۰
تولید و ساخت تجهیزات و محصولات آزمایشگاهی-کنترل کیفیت محصولات آرد و غلات

Laurent Clair

شهلا تیموری

‫کمپانی‬ ‫فروش‬ ‫مدیریت‬ ‫فرانسه‬ ‫‪CHOPIN

نماینده شرکت کالاداران

۴ ساعت ندارد رایگان
ایزومالت و تاثیر فیزیولوژی آن بر بدن انسان

 شرکت کامور

-
۲ ساعت ندارد رایگان


برنامه زمان‌بندی کارگاه‌های آموزشی

روز اول: چهارشنبه ۱۸ / ۰۶ / ۱۳۹۴
زمان  سالن ۱ سالن ۲
۱۴:۳۰-۱۶:۳۰ ساخت و تولید تجهیزات آزمایشگاهی- کنترل کیفی محصولات آرد و غلات ( کالا داران) ایزومالت و تاثیر فیزیولژی آن بر بدن انسان
۱۶:۳۰-۱۷

استراحت (پذیرایی)

استراحت (پذیرایی)
۱۷-۱۹

ساخت و تولید تجهیزات آزمایشگاهی- کنترل کیفی محصولات آرد و غلات ( کالا داران)

‫شیرین‌کننده‌های جایگزین شکر


روز دوم: پنج‌شنبه ۱۹ / ۰۶ / ۱۳۹۴
زمان  سالن ۱ سالن ۲
۸:۳۰-۱۰:۳۰ تولید و فرمولاسیون بستنی کاربرد کروماتوگرافی در صنایع غذایی  (تئوری)
۱۰:۳۰-۱۱

استراحت (پذیرایی)

استراحت (پذیرایی)
۱۱:۳۰-۱۳:۳۰

تولید و فرمولاسیون بستنی

‫کاربرد کروماتوگرافی در صنایع غذایی  (تئوری)

۱۳:۳۰-۱۴:۳۰

نماز و نهار

‫نماز و نهار

۱۴:۳۰-۱۷:۳۰

-

‫کاربرد کروماتوگرافی در صنایع غذایی (عملی)(در دانشکده کشاورزی برگزار می‌شود)


لطفا توجه فرمایید:

۱. هزینه‌ی مندرج در جدول متعلق به افرادی است که تا تاریخ ۳۱ مرداد ۱۳۹۴ در کارگاه‌های موردنظر ثبت‌نام نمایند. پس از این تاریخ هزینه‌ی ثبت‌نام در هر کارگاه ۲۵٪ افزایش قیمت خواهد داشت.

۲. ثبت‌نام دانشجویان در کارگاه‌های مذکور شامل ۲۵٪ تخفیف خواهد بود.

۳. ارائه‌ی تشکیل هر کارگاه مستلزم به حد نصاب رسیدن ظرفیت آن می‌باشد.

۴.  قابل ذکر است ارائه هر کارگاه در زمان برگزاری همایش بوده و تاریخ و ساعت آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

 

نحوه‌ی پرداخت هزینه‌ی ثبت‌‌نام

پرداخت هزینه‌ی ثبت‌نام به دو صورت ممکن می‌باشد.

۱. پرداخت اینترنتی: در این صورت می‌بایست با استفاده از اطلاعات حساب کاربری خود به سایت همایش وارد شوید و با استفاده از لینک‌های موجود برای پرداخت اینترنتی، اقدام به پرداخت اینترنتی نمایید.

۲. پرداخت به صورت حضوری در بانک: در این صورت با حضور در بانک مبلغ موردنیاز را به حساب همایش که اطلاعات آن در ادامه ذکر شده است واریز نموده و در فرم ثبت‌نام تصویر فیش بانکی را ارسال نمایید.

شماره حساب: ۲۱۷۷۱۸۰۲۴۱۰۰۲

بانک ملی شعبه دانشگاه صنعتی اصفهان

به نام تمرکز وجوه درآمدهای اختصاصی پژوهشی دانشگاه

نحوه‌ی تکمیل فرم ثبت‌نام و ارسال مدارک لازم

برای دسترسی به فرم ثبت‌نام با استفاده از اطلاعات حساب کاربری خود به سایت وارد شده، سپس به بخش «ثبت‌نام» و «فرم ثبت‌نام» مراجعه فرمایید.

ایجاد حساب کاربری
 در صورتی که هنوز در سایت حساب کاربری ایجاد نکرده‌اید، با ورود به بخش «ایجاد حساب کاربری»، اطلاعات خود را ثبت نمایید. به این ترتیب رمز عبور شما به آدرس ایمیل شما ارسال خواهد شد.
 در صورتی که هنگام ایجاد حساب کاربری با پیغام اين ايميل قبلا ثبت شده است. مواجه شوید، به این معنی است که قبلا اطلاعات شما در سیستم ذخیره شده است. در صورتی که رمز عبور خود را در اختیار ندارید به بخش «آیا کلمه‌ی عبور را فراموش کرده‌اید؟» مراجعه نمایید.
 ورود به سایت
 در صورتی که قبلا در سایت حساب کاربری ایجاد کرده‌اید با استفاده از بخش «ورود» به سایت وارد شوید.
 رمز عبور خود را فراموش کرده‌اید
  در این صورت با مراجعه به بخش «آیا کلمه‌ی عبور را فراموش کرده‌اید؟» رمز عبور جدید را دریافت نمایید.